Professor Longhair

Puslespil

Hvad sker der, når man samler fire garvede musikere? Alle med god sans for det gode groove. Med forkærlighed for funk, soul, jazz, rock og pop (vi taler hér om GOD pop!!)….
Professor Longhair får folk til at rykke ud på dansegulvet og skråle med. Vi spiller masser af genkendelige hits, men har også krydret repertoiret med mange fede sange, som andre bands ikke spiller.
Lige meget om vi taler om bryllupper, fødselsdage, receptioner, firmafester eller kulturhuse, er professoren altid klar til at rykke ud med en ”groovy” forelæsning. Professor Longhair interagerer med publikum og begejstrer!

“Vi havde fornøjelsen af at have professor longhair til at spille til vores bryllup. De spillede både under middagen samt til festen bagefter. De er super professionelle, og havde et kæmpe repertoire. At have dem som band under middagen var en super akustisk oplevelse, som de bare mestrede virkelig super godt. Og til festen efterfølgende kunne sætte en super stemning og få folk op af stolene og ud på dansegulvet. Stor tak til jer. Hilsen Louise og Søren”

Booking: Claus (2585 2277) eller Craig (2532 1240) eller send en mail til booking @ professorlonghair.dk

Lyt til Professor Longhair her…

Blandede bolcher – groovy potpourri med Professor Longhair

Der er flere studie-optagelser her.